Takuu ja palautus

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Haluamme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Mikäli tuote on jostain syystä rikki, et ole tyytyväinen tuotteeseen tai sinulle toimitetaan väärä tuote, olethan aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme info@huikee.fi.

Noudatamme kuluttajaviraston ohjeista verkkokaupankäyntiin liittyen. Ehjillä ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja tyytväisyystakuu. 14 päivän palautusaika alkaa siitä, kun olet vastaanottanut korun postista. Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske lävistyskoruja eikä korvakoruja (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

Kun haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee täyttää peruutuslomake, joka löytyy alla olevasta linkistä ja lähettää tämä sähköpostitse osoitteeseen info@huikee.fi.

 

Peruutusoikeus koskee vain verkkokaupasta toimitettuja fyysisiä tuotteita ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin laissa säädettyä ostajan huolenpitovelvollisuutta käytetty, on myyvällä yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palautuksen jälkeen hyvitämme tuotteen hinnan palauttajalle. Palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Palauttaessasi tuotetta paketoi koru hyvin, jotta se ei rikkoutuisi kuljetuksessa. Palautettavia paketteja ei poimita, vaan ne tulee lähettää suoraan osoitteeseen.

Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen kokonaissumma tippuu alle ilmaisen toimitusrajan 40 euroa alle, joudumme veloittamaan tilauksen toimitusmaksun, joka vähennetään palautettujen tuotteiden arvosta.

Huomioithan, ettemme korvaa itseaiheutettua vahinkoa. Jos tuote katoaa tai menee rikki meistä johtumattomista syistä, emme korvaa vahinkoa. Asiakkaan vastuulla on kiinnittää korujen osat kunnolla ja oikein.

On erittäin tärkeää, että otat meihin yhteyttä heti kun huomaat mahdollisen ongelman tilauksessasi. Jos et ole ottanut yhteyttä meihin 14 päivän sisällä tilauksen vastaanotosta, oletamme kaupan sujuneen ongelmitta.

Palautusosoitteemme:

Huikee.fi verkkokauppa
Raitatie 1, 04480 Järvenpää
puh: 044 070 5510
Sähköposti: info@huikee.fi